הבן שלי בן שנתיים ושלושה חודשים , מאוד מאוד קשה הוא עצבני מאוד , רב הזמן הוא בוכה וצועק ולא שותק בכלל , אם הוא רוצה לצאת מהבית למשל אז מבקש ואם לא עונים לו אז מתחיל לצעוק ולבכות וזה מגיע עד שלוש שעות הוא לא מפסיק .ואם למשל הוא משחק ותוך כדי משחק נופל או נתקל במשהו קל מאוד אז מתחיל להכות את עצמו בקיר או ברצפה ומתחיל לצעוק , על כל דבר קטן מתעצבן ומתחיל לצעוק ולא מפסיק וזה יכול להמשיך שעות , נסיתי בכל דרך להרגיע אותו אך ללא הצלחה , אתמול למשל רצה לצאת מהבית ב 12 בלילה אמרתי לו שזה מאוחר ומחר אנחנו נצא אבל הוא מתעקש על שלו והתחיל לצעוק ולא הפסיק עד 2 לפנות בוקר.בעלי מאשים אותי בעצבנות שלו ואומר לי כל הזמן שאני אשמה כי הייתי עצבנית בהיריון , אני נמצאת במצב נפשי קשה בגלל מצבו של בני , אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות כאשר הוא מתעצבן , להרגיע אותו ולתת לו מה שהוא מבקש או פשוט לתת לו לצעוק ולבכות עד שהוא יפסיק לבד? לכל מקום שאני יוצאת אליו לקניון לסופר עושה לי תמיד קטעים כאלה , אתמול בעלי אמר לי שהוא לא יצא איתנו שוב כי נמאס לו מהפדיחות .
הבן שלי גם לא אוהב לשתף ילדים אחרים במשחק איתו או במשחקים שלו , הוא אוהב לשחק לבד ולהסתכל על ילדים אחרים רק מרחוק . נסיתילחבר אותו למשחק עם בת השכנים שלנו שהיא בגילו , אך הופתעתי שהיא מרביצה לו והוא למרות שהוא עצבני אבל לא אלים הוא לא מחזיר לה הוא רק עומד ומתחיל לבכות ואומר לה אל תרביצי למרות שהוא נותן לי ולאבא שלו מכות . רוצה לשלוח אותו לגן אבל אני פוחדת מה יהיה איתו שם והאם הגננת תדע איך להתייחס אליו , וגם פוחדת שילדים אחרים יתנו לו מכות כי הוא לא יודע להגן על עצמו או להחזיר מכות .וגם הוא רוצה כל המשחקים לעצמו ולא לשתף ילדים אחרים גם אם המשחקים לא שלו.
אני פשוט עייפה וכואב לי הלב עליו ולא יודעת באיזה דרך אני צריכה להתייחס אליו . אומרים לי אם הוא מרביץ לי אז אני צריכה לתת לו מכה על היד כדי שהוא ידע שזה כואב ואז יפסיק , נסיתי אבל זה נתן לי תוצאה הפוכה הוא התעצבן עוד יותר והתחיל לתת לי עוד מכות . ונסיתי לחבק אותו ולדבר איתו בשקט כאשר הוא עצבני אבל ללא תוצאה . בבקשה מה אני צריכה לעשות ??????????????