טוב לשמוע ממך:) ד"ש לקטנצ'יקית המקסימה שלך, אין לי ספק שבריונית חברותית כמוה הסתדרה יופי בגן
לגבי התשובה שלך זה כבר מאוד אינדיבידואלי ויש בנות שצריכות את החופש הזה יותר מאחרות, לגדל ילד בבית זה אתגר לא קל אבל שווה כל רגע אם יש את הכח והרצון ולא לכולנו יש.. אני לא יודעת מתי אני אשבר אבל אני יודעת שכשזה לא יעשה לי טוב ואני ארגיש נחנקת אז עדיף יהיה בשבילו להיות במעון
אני מרגישה מאוד טוב עם זה שאני איתו בבית כי אנחנו לא סגורים בבית כל היום, אנחנו נפגשים עם עוד ילדים ואמהות ועם חברות שלי ויש כל הזמן שינוי אוירה, תחשבי על זה שללכת כל יום לאותו מקום מ8 עד 4 זה לא ממש שינוי אוירה גם כן.. גם שם הם רואים כל יום את אותם 4 קירות ואת אותם צעצועים ואת אותם פרצופים... יכול להיות שיש ילדים שבמעון מתפתחים מהר יותר אבל זה כבר תלוי במה הם עושים בבית ואם רק מעבירים איתם את הזמן או שממש מפעילים ועושים איתם דברים ומשקיעים בהם
אני יודעת שלשנינו כיף ביחד בבית והוא מתפתח כל כך מהר שזה תענוג בשבילי לראות את זה ואני יודעת לקחת את ההפסקות כשאני צריכה ולהשאיר אותו עם אבא שלו או עם חברה ולצאת להתרענן
אני לא חושבת שיש נכון או לא נכון בגידול ילדים כי לכל ילד ולכל הורה יש את מה שנכון בשבילו, אבל אין שום ספק שלבחור לגדל את הילד בבית זה לבחור בדרך הקשה יותר אבל מי אמר שלגדל ילד זה הולך להיות קל?
בקיצור אני מקווה שהמתוקה שלך מסתדרת לה בגן ושאת מרגישה טוב עם זה, תמסרי גם ד"ש לגיסתך וליפיוף שלה:)