ב-
ברוכים הבאים לקהילת הפורומים    כניסה | הרשמה | שאלות ותשובות

חומר מרדים

נפתח על-ידי אורח ב: 29/08/2008, 5:26. לנושא יש 8 תשובות.
מיין הודעות:   הנושא הבא הנושא הקודם
  • חומר מרדים

27/08/2008, 14:04

אמרו לי שיש חומר שמעכב גמירה לגבר ואם מורחים אותו על פי הטבעת אז זה מרדים את המקום

ולא חשים בכאב בזמן החדירה במין אנאלי זה נכון? כי אני וחברי רוצים מאוד אבל אני מפחדת מהכאב

אם זה באמת מרדים ומעלים את הכאב תוכל להגיד לי מה החומר הזה השם ואיפה קונים אני ישמח

תודה.

תענו לי מהר בבקשה דחוף

• חומר מרדים

27/08/2008, 14:33

כדי להקל על כאב החדירה יש חומר סיכה שמיועד למין אנאלי. חוץ מזה לפני החדירה בן הזוג יכול קודם לגרות את המקום עם קצה האצבע ולאט לאט להחדיר אותה פנימה אותו הדבר עם איבר המין יש זוגות שמתאמנים כמה פעמים עד לחדירה עצמה

החומר שציינת לא נראה לי שזה יעזור הוא מיעד לעיכוב שפיכה זה לא קשור להקל בחדירה

• אנאלי

27/08/2008, 15:05

איזה חומר סיכה טוב?

איך משתמשים בו? אני מאוד מפחדת מהכאב זה כואב מאוד שבלתי נסבל או זה כאב שעובר מיד בתום החדירה וניתן לסבול אותו?

• שלום לחייבת

27/08/2008, 15:25

אני אישית לא משתמשת בחומר סיכה הגבר שלי יודע לעשות את העבודה כך שאיני יכולה להמליץ לך אבל את יכולה להיכנס לחנות סקס ולשאול אני גם מאמינה שבמוצר הזה יש עלון הוראות שימוש

בקשר לכאב זה תלוי בבן הזוג ובך אם תבקשי שיהיה עדיין וילך בקצב שלך אז בקושי יכאב לך ואל תחשבי על הכאב תחשבי עליו לא על החדירה עצמה זה כמעט כמו להרגיש בפעם הראשונה רק שהחדירה היא במקום אחר

• תודה

27/08/2008, 15:42

תודה רבה עזרת לי מאוד

זה נכון שצריך לאט שיכניס רק את קצת עד שזה יתרחב ואז לאט את כל האיבר?

כך זה פחות כואב?

אני שונאת כאב אני רועדת מזה אבל חיבת לעשות בשבילי ובשבילו

• זה נכון..

27/08/2008, 15:50

לכן אמרתי קודם לנסות עם האצבע ואחר כך עם איבר המין שהיה בהצלחה
  • חומר

27/08/2008, 23:18

את מכירה את החומר שמעכב גמירה לגבר?

איפה אפשר להשיג? מה השם אם את מכירה?

תודה

• לחייבת

28/08/2008, 10:54

אני לא מכירה אבל אני זוכרת שנשאלה כאן שאלה לגביי החומר והרופאים לא ממש המליצו עליו את מוזמנת לעשות חיפוש בפורום תירשמי חומר מרדים או מעכב שפיכה
  • חייבת?!

29/08/2008, 5:26

אני לא מבינה- אם את כל כך מפחדת מהכאב, למה את חייבת לעשות את זה? לא חבל על הטראומה שלך? תהנו מסקס וגינלי או אורלי,ואל תכניסי את עצמך לחרדות