ב-
ברוכים הבאים לקהילת הפורומים    כניסה | הרשמה | שאלות ותשובות

שאלה לגבי מעבר לסימילאק

נפתח על-ידי חיה גוטמן ב: 31/08/2008, 5:27. לנושא יש 7 תשובות.
מיין הודעות:   הנושא הבא הנושא הקודם
  • שאלה לגבי מעבר לסימילאק

27/08/2008, 13:56

היי .

יש לי שאלה בבקשה  בני בן חודש כל החודש הוא  ניזון  מחלב אם  אני רוצה  להתחיל לשלב סימילאק  ולרדת  בהדרגה כי זה ממש  מתיש אותי וגם אין  לי חלב איך אפשר  לעשות זאת  בצורה טובה ללא  בעיות?

אשמח לתשובה

• תגובה

27/08/2008, 16:12

התינוקת שלי בת שישה חודשים וגם אני התחלתי השבוע לשלב סימילאק כי מעוניינת לאט לאט לגמול אותה .

ביומיים הראשונים התחלתי מנה להניק ומנה סימילאק .. ושוב מנה להניק ומנה סימילאק.

ואחרי זה הארכתי את זמן הנקה .. מנה הנקה ושתי  מנות סימילאק (אם לא הרגשתי גודש אז  שלוש מנות סימילאק).

כיום אני הגעתי לתת כל היום סימילאק ורק בוקר ובלילה הנקה .

בסוף אני אגמל אותה מהבוקר ולאט לאט גם בלילה.

• אז מה את נותנת גם אופטימיל וגם סימילאק?

28/08/2008, 20:24

אז מה את נותנת גם אופטימיל וגם סימילאק?

• כן

29/08/2008, 11:37

כן , אני שאלתי רופא של בתי ואמר לי שמומלץ להחליף בין התל"מ  , פעם סימילאק , מטרנה ופעם אופטימיל .. כי אם חסר מרכיב בתמ"ל מסוים אז התינוק ישלים אותו מתמ"ל השני (גם חיה המליצה על זה).
  • סתם מוזר

29/08/2008, 15:02

זה ידוע שזה מומלץץ.

סתם היה לי מוזר שכל פעם אני רואה אותך כותבת משהו אחר, פעם את אומרת שאת מניקה הנקה מלאה ופעם אופטימיל ופעם סימילאק..

• כן זה מה שרציתי לומר..

29/08/2008, 15:02

• תגובה

29/08/2008, 16:06

אני לא יודעת מה מוזר בזה .. תחשבו בהגיון ..זה נכון .. אני הנקתי הנקה מלאה עד גיל 6 חודשים והחלטתי לגמל אותה.

רק לפני שבועיים וחצי  בערך התחלתי לשלב עם ההנקה תמ"ל כפי שהסברתי לעיל .

על הקופסא של האופטימיל רשום לשבועיים בלבד אחרי הפתיחה ולכן אחרי שהשתמשתי בו קצת , אני זרקתי וקניתי סימילאק , עכשיו אני בערך 4 ימים משתמשת בסימיאק ואחרי שזה יגמר אני אקנה מטרנה וכך הלאה..

הבנתם:)

• גמילה מהנקה

31/08/2008, 5:27

שלום

גיל חודש הוא גיל מוקדם מאוד לגמילה מהנקה -חבל שילדך לא יקבל את מה שכלכך מותאם אליו ולצרכיו. התמ"ל השונים מנסים בכל מאודם לחקות את חלב האם -אך לא ממש מצליחים.

בכל מקרה אם את מעונינת בכל זאת לגמול -עשי זאת בהדרגה והיי ערנית מאוד להווצרות גודש אצלך . תני בשבוע הראשון מנה אחת של סימילאק אחה"צ והמשיכי להניק בשאר הארוחות. בהמשך החליפי ארוחה נוספת וכן הלאה.