ב-
ברוכים הבאים לקהילת הפורומים    כניסה | הרשמה | שאלות ותשובות

סלקל גרקו או מקסי קוזי

נפתח על-ידי רותם 2 ב: 28/08/2008, 19:43. לנושא יש 3 תשובות.
מיין הודעות:   הנושא הבא הנושא הקודם
  • סלקל גרקו או מקסי קוזי

28/08/2008, 14:00

הי בנות,

קנינו עגלה של מוצי אבל הסלקל שלהם לא מצא חן בעינינו,

אל העגלה של מוצי מתחברים סלקלים של פרגו או מקסי קוזי,  כבר חשבנו לקנות את הסלקל של פרגו עם התושבת שלו אבל שמעתי שהסלקל של מקסי קוזי הרבה יותר בטיחותי...

המקסי קוזי מתחבר עם איזופיקס שיקר בטירוף (1000 ש"ח) או בלי כלום,

לא נראה לי שנקנה את האיזופיקס , מישהי יודעת מה עדיף את הפרגו עם התושבת או המקסי קוזי בלי האיזופיקס?

• גם אני התלבטתי והחלטתי...

28/08/2008, 15:10

גם אנחנו מזמינים את עגלת המוצי ועמדנו באותה דילמה לגבי הסלקל - גרקו / מקסי קוזי.

אין ספק שמקסי קוזי זאת חברה מצויינת והסלקל שלה מאוד יפה ומיוחד לעומת הגרקו. אבל זה מיותר לחלוטין לקנות את המקסי קוזי ללא הבסיס שעלותו בלבד היא 1000 ש"ח (מטורף!!!). אני יודעת מאנשים סביבי שזה סיוט לחבר כל פעם את הסלקל של מקסי קוזי לרכב ללא הבסיס . אני חושבת שאם הנוחות שלך חשובה לך זה מאוד מומלץ לקנות סלקל עם בסיס. גם הגרקו בטיחותי . יש דגם חדש יחסית לגקרו - לוקיגו שהוא עם תמיכה מצוינת בצדדים שאותו החלטנו לקנות.

בהצלחה עם הדילמה :-))

• לרותם

28/08/2008, 18:15

אין ספק שהמקסי קוזי נראה הרבה יותר יפה מהגרקו אבל השיקול העיקרי הוא הבטיחות, שמעתי שמקסי קוזי נחשב לאחד הסלקלים הבטוחים שיש.

דווקא ראיתי שהחיבור של המקסי קוזי לרכב לא מסובך, אמרו לך שזה סיוט? עד כדי כך?

וחוץ מהחיבור לרכב, הם מרוצים מהסלקל עצמו? הוא יציב ברכב ללא האיזופיקס?

• אז ככה...

28/08/2008, 19:43

גם הגרקו עמד יפה מאוד במבחני הריסוק ונחשב לבטיחותי. תקראי באתר של גרקו באירופה על הדגם שכתבתי (לוגיקו). הוא מאוד מזכיר את התכונות של המקסי קוזי.

אני מאוד מבינה את הדילמה שלך אבל אחרי שראיתי את חברה שלי שלפני חודש ילדה והתקשרה לבעלה בכל פעם שהייתה צריכה לחבר את הסלקל אני הבנתי שעדיף לוותר על המקסי קוזי (אלא אם את מתכוונת לשלם גם על הבסיס ואז נפתרה הדילמה).

אני לא יודעת לגבי היציבות ללא הבסיס אבל לא נראה לי שיש בעיה עם זה.

כל אחת מאיתנו רוצה את הכי טוב לתינוק/ת שלה אבל לפעמים צריך גם לחשוב על הנוחות שלנו ועל הפרקטיות שבמוצר, אם זה סלקל או עגלה וכו'.

החלטה קלה שתהיה לך :-))