ב-
ברוכים הבאים לקהילת הפורומים    כניסה | הרשמה | שאלות ותשובות

רציתי להתייעץ לגבי הכנסת תינוק בן 11 חודשים למעון נעמת

נפתח על-ידי אורח ב: 03/09/2008, 12:44. לנושא יש 18 תשובות.
דף 1 מתוך 2   1 2 
מיין הודעות:   הנושא הבא הנושא הקודם
  • רציתי להתייעץ לגבי הכנסת תינוק בן 11 חודשים למעון נעמת

27/08/2008, 10:13

בני בן 11 חודשים - לפי דעתכן בנות כדאי להכניס אותו למעון? (כי אני חייבת לצאת לעבוד )

האם זה לא מוקדם עדיין ?

אנא ייעצו לי אני אובדת עצות

תודה

• תגובה

27/08/2008, 11:00

אם את חייבת לצאת לעבוד ואין לך דרך אחרת לשמור על הילד חוץ מלהכניס למעון ..אז אין ברירה..? אני חושבת שזה קצת אפסורד להכניס למעון ולעבוד על מנת לשם לעליו...כמה עולה מעון לחודש? והאם זה משתלם לך כלכלית...הילד יתמודד עם המצב - לא קל אבל מסתדרים..
  • ל- jellybean

28/08/2008, 16:33

התשלום הוא 1800

אבל זאת לא הנקודה  אלא - אם זה כדאי להכניס אותו או שמא זה מוקדם מדיי ? לי נראה דווקא כי הוא זקוק לחברה ...

• בגיל הזה הם לא זקוקים לחברה עדין

28/08/2008, 21:20

הם עדין זקוקים ליחס אישי וחם ועד גיל שנתיים - ויש שטוענים אפילו 3,4 - הם לא זקוקים לחברה אלא משחקים עם עצמם וחשוב יותר הטיפול והיחס החם והאוהב ולא לריב על תשומת לב של מטפלת אחת על כמה ילדים

כמובן שיש שלא יסכימו איתי אבל אם השיקולים הם מבחינת טובת הילד ואת יכולה ומסוגלת נפשית להשאר איתו אז עדיף לו איתך ולארגן מפגשים ושיראה אנשים לאו דווקא בני גילו אלא בכלל עוד בני אנוש

• היי בנות

29/08/2008, 17:42

אני מאוד מאמינה שילד מגיל שנה וחצי זקוק לחברה - ולכן אני לא מסכימה עם מה שנאמר...
    אם אין לך ברירה הכניסי אותו. אין ספק שאת תרויחי הרבה יותר מ- 1800 בחודש כך שמבחינה כלכלית אין ספק שזה שיקול חשוב!

אני הייתי שוקלת להכניס את הילד למשפחתון שמומלץ על ידי חברות/ שכנות וכד', עם חמישה עד עשרה ילדים או למטפלת שאת מכירה וסומכת עליה ללא כל ספק ומטפלת בעוד ילד או שניים כבר.
    פשוט כי בויצו הקבוצות גדולות מדי!!! וזה לא מצדיק את המחיר.
    הוא זקוק לחברה אבל של מעט ילדים כדי שיהיה מקום גם לאני העצמי שלו כרגע!
    בהצלחה ואל חשש אל תתני לייסורי המצפון לגבור עלייך נסי להסתכל על זה באופן יותר אובייקטיבי.
  • שרית

29/08/2008, 21:17

היי

רשמת שאת מאמינה שילד מגיל שנה וחצי זקוק לחברה אבל פה מדובר על ילד בן 11 חודשים...

אין ספק שזה מאוד אינדיבידואלי כמו כל דבר אחר שקשור באנשים ובילדים בפרט, אבל לפי הרבה מחקרים בנושא ילדים לא זקוקים לחברה של בני גילם עד גיל שנתיים-שלוש, חברה של ילדים גדולים מהם ואפילו של מבוגרים תועיל להם הרבה יותר מחברה של בני גילם

• את יוכלה להכנס לפורום של התפתחות הילד

30/08/2008, 15:24

ושם ממליצים להכניס גם בגיל הזה כי ילד זקוק לחברה ולא כפי שנאמר כאן שרק בגיל שנתיים שלוש זה ממש שטיות בפורום התפתחות הילד הרופאים ממליצים אז כנראה שהם יודעים על מה הם מדברים להבדיל ממה שנאמר.
  • לאנונימית

30/08/2008, 19:49

בהתפתחות הילד הרופאים מביעים את דעתם, וכמו כל דבר שקשור לגידול ילדים וחינוך הדעות חלוקות

תקראי קצת ספרים ומחקרים בנושא ואח"כ תגידי שזה שטויות

ועצה קטנה, אל תקשיבי למה שרופא/אחות/חברה/אמא אומרים לך כי 'הם יודעים על מה הם מדברים' אלא תבדקי בעצמך ותעשי מה שנכון לך, לא מה שאחרים בטוחים שנכון

ובסופו של דבר שכל אחת תעשה מה שמרגיש לה נכון

• תגובה

30/08/2008, 23:31

ילדים בגיל זה אינם משחקים יחד אלה לחוד... מתבוננים ולומדים, מעון זה מעיין בבייבי סיטר לגיל זה... ההחלטה שלך...לפי הצרכים שלך.

אני אישית לא הייתי מכניסה אותו למעון בגיל זה ומחכה לפחות עד גיל שנה וחצי....אבל זאת אני.

• מעון

31/08/2008, 5:04

שלום

אני מבינה שההתלבטות היא האם להוציא למעון או אל מטפלת

.בגיל הזה רוב התינוקות עדין אינם זקוקים לחברה של בני גילם .הם כן זקוקים לטיפול חם ואוהב של מישהו שיכול להתאים את עצמו לצרכים שלהם במשך השעות שאת אינך עימו

.בדקי בכל מקום מה מספר המטפלות לילד במעון ,האם הן מסוגלות להענות לצרכיו גם אם הוא זקוק להתיחסות מרובה בימים מסוימים .בדקי את רמת הנקיון והבטיחות האם הם יכולים לתת לכל ילד את מה שהוא זקוק לו גם אם זה "לא כמו כולם" ואת המחיר כמובן.

השווי מספר מקומות -ערכי ביקורי פתע וכמובן בררי מה המחיר.....

בהצלחה

• מה איתנו?

01/09/2008, 17:40

אנחנו לא צריכות קצת "להתרענן" מהטיפול בילד ולקבל אותו אחה"צ מלאות אנרגיות? אנחנו לא צריכות לצאת קצת, להחליף את הפיג'מה, להתאפר, לפגוש אנשים ופרצופים חוץ מהבעל שלנו?! לנו לא מגיע קצת זמן לעצמנו?

לא יודעת אם הילדים ביל הזה זקוקוים לחברה- אבל מה שאני כן יודעת: שכמונו- הם זקוקים לשינוי אווירה!!! לא כל היום לראות את אותם 4 קירות, את אותם הצעצועים, את אותם הפרצופים. אני רואה איך ילדים של חברות שנמצאים במעון מתפתחים הרבה יותר מהר מילדים שאינם במסגרת כל שהיא. מבחינת אוצר מילים, שירים חדשים, תנועות חדשות...

ככל שנאחר לשים את הילד במסגרת (מעון, גן, כיתה א'..)- ככה יהיה לו ולנו קשה יותר! עכשיו אני מצטערת שלא הכנסתי את ביתי למעון בגיל 5-6 חודשים, כשעדיין לא הבינה שאמא הולכת..

• אה ו... נמנמונת..

01/09/2008, 17:43

דרישת שלום לך ולקטנצ'יק ממני ומהקטנצ'יקית.
  • ליה

01/09/2008, 21:01

את פשוט צודקת איך שהכנסתי את הבן שלי למשפחתון הוא נהיה אחרת אוכל יותר טוב מתפתח מאשר בבית
  • את נשמעת כאילו הכניסו אותך לצינוק וסגרו את הדלת...

01/09/2008, 22:45

את יכולה לקחת זמן לעצמך...ברגע שתחליטי לעשות זמן לעצמך . להתאפר לוקח חמש דקות...ואת כל השאר...את לא רצינית...נו באמת...

התפתחות היא אינדבידואלית לכל ילד... ומה שהם צריכים זה חום ואהבה ללא תנאים לפחות בשנה הראשונה לחייהם ואפילו יותר,...וחוץ מזה הימים היפים האלה לא יחזרו אצלך ואצלו כי הם שלכם בלבד...וכך כל ילד בפני עצמו.. ואם זה נראה מיותר ....מילים ושירים תנועות את יכולה לעשות בעצמך, הוא כל הזמן לומד גם כאשר את לא שרה ולא מספרת סיפור.

הייתי מטפלת בגן ובגיל שנה פלוס וראיתי לא עושים שום דבר מלבד לקרוע לזרוק, לאכול חול, להיות חולה, ללכת לישון, לאכול, וכמובן החלפה.. ---- הן בביסטר למשך 8 שעות.. (ואם הוא חולה מי את חושבת שיטפל בו אם לא את?? הלכו ימי עבודה, ימי מנוחה)

כל אחת עושה את הבחירה שמתאימה לה...ואנחנו בחרנו להיות אימא..

• היי ליה

02/09/2008, 16:04

טוב לשמוע ממך:) ד"ש לקטנצ'יקית המקסימה שלך, אין לי ספק שבריונית חברותית כמוה הסתדרה יופי בגן

לגבי התשובה שלך זה כבר מאוד אינדיבידואלי ויש בנות שצריכות את החופש הזה יותר מאחרות, לגדל ילד בבית זה אתגר לא קל אבל שווה כל רגע אם יש את הכח והרצון ולא לכולנו יש.. אני לא יודעת מתי אני אשבר אבל אני יודעת שכשזה לא יעשה לי טוב ואני ארגיש נחנקת אז עדיף יהיה בשבילו להיות במעון

אני מרגישה מאוד טוב עם זה שאני איתו בבית כי אנחנו לא סגורים בבית כל היום, אנחנו נפגשים עם עוד ילדים ואמהות ועם חברות שלי ויש כל הזמן שינוי אוירה, תחשבי על זה שללכת כל יום לאותו מקום מ8 עד 4 זה לא ממש שינוי אוירה גם כן.. גם שם הם רואים כל יום את אותם 4 קירות ואת אותם צעצועים ואת אותם פרצופים... יכול להיות שיש ילדים שבמעון מתפתחים מהר יותר אבל זה כבר תלוי במה הם עושים בבית ואם רק מעבירים איתם את הזמן או שממש מפעילים ועושים איתם דברים ומשקיעים בהם

אני יודעת שלשנינו כיף ביחד בבית והוא מתפתח כל כך מהר שזה תענוג בשבילי לראות את  זה ואני יודעת לקחת את ההפסקות כשאני צריכה ולהשאיר אותו עם אבא שלו או עם חברה ולצאת להתרענן

אני לא חושבת שיש נכון או לא נכון בגידול ילדים כי לכל ילד ולכל הורה יש את מה שנכון בשבילו, אבל אין שום ספק שלבחור לגדל את הילד בבית זה לבחור בדרך הקשה יותר אבל מי אמר שלגדל ילד זה הולך להיות קל?

בקיצור אני מקווה שהמתוקה שלך מסתדרת לה בגן ושאת מרגישה טוב עם זה, תמסרי גם ד"ש לגיסתך וליפיוף שלה:)

דף 1 מתוך 2   1 2