ב-
ברוכים הבאים לקהילת הפורומים    כניסה | הרשמה | שאלות ותשובות

סקררר-אתן נותנות לבייבי לצפות בטלויזיה?

נפתח על-ידי carin ב: 17/03/2010, 0:02. לנושא יש 20 תשובות.
דף 1 מתוך 2   1 2 
מיין הודעות:   הנושא הבא הנושא הקודם
  • סקררר-אתן נותנות לבייבי לצפות בטלויזיה?

16/03/2010, 16:44

אם כן,לכמה זמן ביום ויש לכן ערוץ מועדף (לולי,הופ...) ?
  • נותנת

16/03/2010, 16:47

די.וי.די-אחרי שאני ביקרתי וראיתי את הסרט והוא "אושר" לצפייה

וגם לא "מדביקה" לכיסא,אלא שמה אותו על השטיח בישיבה,אם נמאס לו הוא מוזמן לחזור לתנוחת הזחילה ולזחול לצעצועים/לבית-מה שבד"כ הוא עושה....ואז הסרט ברקע ומידי פעם הוא חוזר להציץ בו.

בינתיים הסרטים המככבים: ספר הגונגל המחזמר,סבא טוביה-חיות,פים פם פו,השפן הרטן-שירים מערוץ הופ...נו זה עם הארנב הזה הלא ברור...

וזהו....

"אלוקים היה רחום עם שחר,ולמשמרת נתן הוא לי אותך אריאלצ'ו הבצ'וצ'ו של אמא!!!!!

רבי נחמן מברסלב אומר: "תן חיוך הכול לטובה"
  • כמעט ולא

16/03/2010, 16:48

כמה דקות ביום,ולא בכל יום(נגיד אחרי האוכל הוא צריך להישאר ישר בשביל לא לפלוט ולפעמים אני צריכה לשירותים........זה הסיטואציה היחידה)

אז אני שמה לו לולי

Everything I do - I do it for you
  • אני עד שלשלום חופשי נתתי

16/03/2010, 16:51

כל היום הטלויזיה היתה דולקת על הופ . הילדה לא היתה מסתכלת תמיד אלא מסתובבת בבית וכדומה אבל הטלויזיה הייתה דולקת

אבל אחרי שנעמה המדהימה נתנה לי לקרוא כתבה כלשהי החלטתי שאני מפחיתה... אז בבוקר אני לא מדליקה טלויזיה בכלל רק שבעלי בא הוא מדליק ואז עד הערב הטלויזיה דולקת אבל עם תוכניות רגילות לא ערוץ הופ... והילדה מסתובבת בכל הבית כך שלא יוצא לה ממש לשבת ולבהות

אגב זה לא שאני נגד טלויזיה--- בכלל לא נגד... אבל חושבת שכדי להפחית

• לקראת גיל שנתיים התחלתי

16/03/2010, 16:55

לפני זה לא נתתי

וגם בהגבלה

משתדלת שאם לא רואה הטלויזיה תהיה מכובה ולא דולקת ברקע

"הטבע אינו ממהר ועם זאת הכל מוכן" ... לאו טצה

ישנן שתי ירושות יציבות שאנו מעניקים לצאצאנו. האחת היא שורשים; השנייה היא כנפיים. הודינג קרטר ג'וניור
  • בקושי

16/03/2010, 17:14

רק אם יוצא בערב אחרי האוכל שהיא צריכה לא לשכב כדי לא לפלוט ובעלי בא והדליק את הטלויזיה (אני לא מדליקה..) ואין לו כ"כ מה לראות אז שמים בייבי... וגם אז לגג 10 דק'

You give me reason to breath
  • הילה גם בעלך צופה ב"בייבי" עם אורי??

16/03/2010, 17:55

חחחחחחחח הגברים האלה מסוגלים להכל
    Everything I do - I do it for you
  • חחח כן

16/03/2010, 18:01

מכירה את אנריקה.?? יש בשעה קבועה אזשהי תכנית שמה שאני זוכרת ממנה זה את המשפט: "מי רעב?? אנריקה רעב"... חחח זה כבר משפט ידוע אצלנו בבית
    You give me reason to breath
  • לנו אין טלויזיה :-)

16/03/2010, 18:04

אבל אצל הסבים יש , ולמזלי זה בכלל לא מעניין אותה ( בת שנה ו3 חו') . ניסיתי להראות לה במחשב וגם לא התעניינה.

אז יותר טוב לא?

דניאלה
  • מציינת שזה לא כל היום אלא רק חצי שעה ביום

16/03/2010, 18:12

ככה בשעות הערב..כשהוא כבר מסטול מעייפות....ורוצה ידיים ולא מוצא את עצמו.

"אלוקים היה רחום עם שחר,ולמשמרת נתן הוא לי אותך אריאלצ'ו הבצ'וצ'ו של אמא!!!!!

רבי נחמן מברסלב אומר: "תן חיוך הכול לטובה"
  • ומה הסיבה שלא?

16/03/2010, 19:30

ליה רק בת חודשיים וחצי אז עוד לא הגעתי לשב הזה. אבל לפי מה שקראתי אז אתן לא נותנות לראות כ"כ . למה לא בעצם?
    ליה שלי "מה שייש לי בעולם הזה לא שווה בלעדייך.."
  • אצלינו

16/03/2010, 20:16

רק לאחרונה בבוקר לפני הגן אם בעלי יוצא מוקדם או בחו"ל אז בבוקר אני מארגנת את רעות, נותנת לה בקבוק ומושיבה אותה בכיסא אוכל שלה שעונה קצת אחורה מול הופ, והולכת להתארגן בעצמי - עניין של רבע שעה

אחה"צ אם אף אחד לא בא לבקר (סבא-סבתא,דודות) לפעמים אני שמה ברקע DVD, מדי פעם היא מסתכלת, גם יש שירים שהיא ממש אוהבת אז היא רוקדת, אבל מסתובבת חופשי בבית ומשחקת גם עם דברים אחרים

אבל היא הכי אוהבת לראות ב- youtube ברבאבא ופרפר-נחמד

אצלינו מככבים ה-DVD שלי שירי ילדות ישראלית, הג'ימבורי ושירי חיות

www.hn1al1.co.il
  • דני - הויכוח התמידי עם בעלי זה שלא תהיה טלויזיה!

16/03/2010, 20:27

אני ממש רוצה שלא תהיה טלויזיה בבית והוא כתגובה לכך קנה LCD...:)

זה לא שאני נגד אני פשוט מתמכרת מהר מדי ואם לא תהיה לא תהיה לי ברירה...

אגב גם שלי בגילאים האלה עד שנתיים כשהיינו הולכים לחברים שלו והייתה טלויזיה זה לא היה מעניין אותו הוא פשוט היה נהנה מזה שכל הילדים דבוקים למסך והוא יכול להנות מכל הצעצועים של כולם:)

וכן, לדעתי זה יותר טוב

ישנן שתי ירושות יציבות שאנו מעניקים לצאצאנו. האחת היא שורשים; השנייה היא כנפיים. הודינג קרטר ג'וניור
  • הסיבה שלא לתת לראות טלויזיה

16/03/2010, 20:41

תקראו את הכתבה הזו ותחליטו בעצמכן

http  ://w  w  w.clalit.co.il/HE-IL/Family/parents/Development/articles/tv.htm

• תודה נמנמונת

16/03/2010, 21:11

:)
    ליה שלי "מה שייש לי בעולם הזה לא שווה בלעדייך.."
דף 1 מתוך 2   1 2