ב-
ברוכים הבאים לקהילת הפורומים    כניסה | הרשמה | שאלות ותשובות

בננות כנסו

נפתח על-ידי בילבי28 ב: 04/08/2010, 21:23. לנושא יש 17 תשובות.
דף 1 מתוך 2   1 2 
מיין הודעות:   הנושא הבא הנושא הקודם
  • בננות כנסו

29/07/2010, 13:51

כשבעזרת ה' התינוק יוולד כדאי להשכיר עריסה , וזה הוצאה של המצעים + המגן ראש או שכדאי לשים אותו ישר במיטה???

ושאלה שנייה , אני בעזרת ה' מתחילה חודש תשיעי ביום ראשון.. מתי כדאי לסדר את התיק??

שריתוש.....
  • שריתוש..

29/07/2010, 14:02

ממליצה לך על עריסה,נח מאוד,ואת יכולה לנייד אותו בבית..

עם יש לך עגלה עם אמבטיה זאת גם אפשרות לכמה חודשים ראשונים.

וממליצה לך כבר לסדר את תיק לבית החולים,את לא יכולה לדעת מתי זה יפתיעה אותך,זה מה שקרה לי ולמזלי התיק היה כבר מסודר...

בהצלחה(:

8.7.2010 היום שעשה אותי מאושרת!!!
  • אני אישית משכירה עריסה

29/07/2010, 14:02

כי זה נראה לי  יותר נוח לתינוק בהתחלה מבחינת הגודל זה קטן

וגם זה לא כזה הוצאה בכל אופן אצלנו יש חנות שאת קונה את העריסה ומחזירה אותה אח"כ לחנות ומקבלת זיכוי בחנות חוץ מהמזרון יוצא לך 20 ש"ח לחודש

אני הבנתי שמגן וזה אנשים לקחו את של המיטה ושמו בעריסה ככה שמעתי

לשעבר הריון_חדש
  • איזה קטע שאת כבר בתשיעי

29/07/2010, 14:17

תגידי שאלה את מתכוונת ללכת למקווה נכון ?

מתי הולכים למקווה אני רוצה ללכת עם חברה שלי היא מנסה להכנס להריון אני רוצה שהיא תכנס אחריי  אז אני צריכה ללכת לפי הנידה שלה

ואז יוצא לי ללכת איתה יומיים לפני תשיעי לא יודעת אם אפשר אז ללכת ?

לשעבר הריון_חדש
  • הי הפעם זאת הפעם- בקשר לשאלתך

29/07/2010, 14:19

מאחר ואת טובלת לסגולה ולא לטהרת הבית אתן צריכות ללכת כמו שחשבת בהתאם לנידה של החברה (לאחר השבוע נקי שלה)
    יש בתוכי חיים!
    בעזרת השם הפעם הכל יהיה בסדר
  • אבל זה יוצא לפני תשיעי זאת השאלה??

29/07/2010, 14:22

פשוט חבל לי אני נורא רוצה שהיא תבוא  אמן אמן אמן שזה יעזור לה

לשעבר הריון_חדש
  • שומשום כנסי רגע

29/07/2010, 14:26

ראיתי שכתבת שהיית אצל שיינר איזה יופי ותודה לאל שהכול בסדר

איפה את עושה את הסקירה בסוף אצל בשירי

לשעבר הריון_חדש
  • לא טוב . את צריכה לטבול בתשיעי

29/07/2010, 14:34

בכל מקרה שהחברה תבוא איתך למקווה כשאת יוצאת תברכי אותה ותתני לה סוכריית דרג'ה כמו שעשית בטבילה של לפני החתונה ובעזרת השם יהיה בסדר. אם היא באר שבעית אני ממליצה בחום גם ללכת לרב אלעזר אם אתן כבר בקטע רוחני ומאמינות לי זה נתן המון כוחות.

במעבר חד את הסריקה המורחבת אני קובעת לבשירי באופן פרטי בקשר לצרה אני בריבים איתן כי לבשירי אין תורים בכלל ואני חוש/שת ללכת למזור אין לי עיניין בלחצים מיותרים בהריון הזה גם ככה קשה לי.

יש בתוכי חיים!
  • אז תלכי עכשיו פרטי

29/07/2010, 14:53

ואת הסקירה השניה תעשי אצלו דרך הקופה

אני מקווה שהמחזור שלה יאחר הפעם או שיתארך ככה נלך לטבול בתשיעי

לרב אליעזר ניסיתי ללכת בתחילת ההריון ובדיוק הוא לא קיבל או משהו כזה

לשעבר הריון_חדש
  • זהו שאני לא יודעת מה

29/07/2010, 15:04

יוליד המחר ואם למאוחרת גם לא יהיו לו גם תורים. מבחינה כלכלית אני יכולה להרשות לעצמי ללכת פעם אחת לפרטי ונראה לי שכאילו הסריקה המורחבת בגלל שהיא יותר רחבה קצת יותר חשובה . לא יודעת מה את אומרת?
    יש בתוכי חיים!
  • למאוחרת תקביעי מראש

29/07/2010, 15:19

מגיעה לך סקירה מורחבת מהביטוח בהשתתפות אם עכשיו תעשי את זאת פרטי אח"כ במקרה הכי גרוע תוכלי לעשות את זה בסורקה

מה שאומרים שזה לא מספיק רחב זה במידה ואת הראשונה את עושה דרך הקופה ואת השניה את עושה ב26 ש"ח בקופת חולים

לשעבר הריון_חדש
  • להפעם זה זה

29/07/2010, 16:35

אני קצת מבולבת ונראה שאת מבינה

את הסקירה הראשונה אם עושים דרך הקופה זה 141 והשני זה26? הראשון זה משבוע 14 והשני מ16?

אני מזמינה דרך *2700?

אני טועה?

• אנחנו..

29/07/2010, 17:07

קנינו את העריסה (בעלי לא רצה להשכיר), ות'אמת היא ממש נוחה, אנחנו מטיילים איתה בכל הבית וככה לא צריך בנתיים דברים נוספים, כמו לול/טרמפולינה (אולי בהמשך)...לגבי המצעים לעריסה זה יחסית לא יקר, לקחתי סט של פו הדב (שמיכה+סדין+מגן ראש) שעלה לי 70 ש"ח והוספתי עוד כמה סדינים (שיהייה להחלפה) כל אחד 15 ש"ח נדמה לי, אפשר למצוא מצעים פשוטים יותר ביותר זול (סתם התעקשתי על פו הדב בהריון)..ככה שלדעתי מאוד כדאי להשכיר לתקופה הראשונה =)
    הרבה מחשבות חיוביות!!!!!!!!!!
    מחכים שתצא כבר =)
  • היי שריתוש

30/07/2010, 0:39

אני בהחלט ממליצה בשלב הראשוני על עריסה, זה יותר נוח ואת יכולה לנייד אותה בבית.. כשילדתי את הבן שלי היא היתה שימושית מאוד ולכן גם הפעם אני בהחלט אשתמש רק בעריסה בשלב הראשוני....בנושא הכנת תיק - אני הייתי ממליצה להכין כבר תיק - את לא יודעת מתי זה יפתיע.... האמת שאני בשבוע 34 ואני כבר מכינה את התיק מעכשיו... את הלידה הקודמת שלי קיבלתי בהפתעה מוחלטת בשבוע 33 ולא הייתי מוכנה לזה.. לכן הפעם אני לא לוקחת סיכונים ומכינה מעכשיו.. מה אכפת לי שיהיה תיק מוכן....בהצלחה :-)
  • יש כמה שאלות שאת צריכה לשאול את עצמך...

30/07/2010, 11:30

האם את רוצה שהתינוק ישן איתך בחדר? אם כן אז את צריכה לראות כמה מקום יש לך. אם יש מספיק מקום ללול אז הייתי מציעה לקנות לול במקום, כי גם כך תצטרכי בהמשך וזה אותו המזרן כמו בעריסה וככה תחסכי גם את הכסף של ההשכרה.

אם לא מפריע לך שישן בחדר אחר אז תשימי אותו ישר במיטה שלו.

דף 1 מתוך 2   1 2